Побутує думка, що з настанням перших холодів завершується і весільний сезон. Багато пар відмовляються святкувати весілля взимку – побоюються незручностей цього сезону. Але ми у цій статті доведемо, що зима – це саме той час, коли святкувати весілля потрібно, просто треба знати маленькі хитрощі, ними з Вами і поділимось. 

Перш за все, потрібно вибрати місце для проведення весільних урочистостей. Зимовий сезон менш завантажений, тому у виборі приміщення для бенкету Ви практично не обмежені. Якщо ж варіанти з ресторанами Вам не до душі, то чудовою альтернативою стануть заміські будинки. Головною характеристикою при виборі приміщення має бути хороша опалювальність місця, щоб гості та молодята відчували себе комфортно. 

Так, як квіти взимку значно дорожчають, радимо Вам використовувати в оформленні природні матеріали в поєднанні із палаючими свічками. Щоб зробити акцент на святковому зимовому настрої, можна зробити композиції із натуральних хвойних гілок, апельсинів, кориці та ялинкових іграшок. Запах від такого декору не залишить нікого байдужим, навпаки додасть приємне відчуття ще більшого свята. Не забудьте і про фотозону, тут Ваша фантазія має величезне місце для реалізації. Можна створити фон із звичайних гірлянд, а можна використати крижані скульптури з красивими кришталевими підвісками.

  

Подбайте про музичне оформлення свята. Радимо звернути увагу на витончений блюз, актуальний легкий джаз, класичну музику або ж живе фортепіанове виконання. 

Бенкетне меню зимового весілля відрізнятиметься від літнього, адже стіл має бути ситнішим. Варто відмовитися від легеньких закусок, натомість подати замерзлим, після прогулянок і фотосесій, гостям бульйон. Це не сприйметься як повернення в СРСР, а навпаки, стане проявом турботи, за що присутні неодмінно подякують. На друге віддайте перевагу різним видам м’яса, вони припадуть до смаку кожному.  

  

Кенді-бар також може бути незвичним. Додайте туди гарячий шоколад, безе, імбирні пряники, мармелад, малинове варення… 

Чудовим доповненням до частувань стане сирний стіл, де будуть ті види сирів, що поєднуються з горіхами, медом і варенням. 

Зігрітися допоможуть і чайно-кавові столи. Пошукайте красивий старовинний сервіз і запропонуйте покуштувати гостям різноманітні види чаю. Для дітей передбачте гаряче какао. А для любителів «чогось гарячішого» - алкогольний і безалкогольний глінтвейн. Головне, щоб гості могли в будь-який момент насолодитися гарячими напоями, не чекаючи подачі торта.

  

По-справжньому продумане свято складається з дрібниць, тому запрошуйте гостей на весілля зі смаком. Саме із запрошень почнеться настрій Ваших гостей. Використовуйте в декорі поліграфії відтінки зимового настрою: пастельні тони, срібні та золоті блискітки, ялинкову зелень, сніжинки…

  

Ще одна «проблема», через яку пари відмовляються від зимового весілля – образ наречених. Але все простіше, ніж Ви можете собі уявляти! Нареченій варто доповнити сукню вовняною або хутряною накидкою, навіть елегантними рукавичками. Мережані аксесуари чи вставки зроблять Вас справжньою Сніговою Королевою. Для зимового весілля підійдуть і блискучі кристалики, якими можна оздобити сукню або ж фату по всій довжині. 

Для створення чоловічого образу чудово підійде твідовий костюм з галстуком-метеликом, які можуть бути і з незвичного для нас матеріалу, наприклад, в’язаними. Стильним рішенням для чоловічого верхнього одягу не тільки для нареченого, а й для його друзів, є в'язані джемпери, які також можна прикрасити бутоньєрками. При виборі сорочки розгляньте варіант заміни білої сорочки на кольорову. Вона дуже добре поєднується з рукавицями, шарфом або капелюхом. 

   

Пам’ятайте, що зима - це дивовижна пора блискучого снігу, прозорого льоду, час, коли ми дістаємо затишні речі, ближче притискаємося один до одного, а найголовніше, чекаємо на диво, яке обіцяє нове життя і зміни на краще!

 

 


Коментарі

Jot cannot load because the snippet code version (Unknown) isn't the same as the snippet included files version (1.1.5). Possible cause is that you updated the jot files in the modx directory but didn't update the snippet code from the manager. The content for the updated snippet code can be found in jot.snippet.txt